Keep in Touch

Imate sporočilo, komentarje ali predloge za nas?
Napišite nam nekaj vrstic in odgovorili vam bomo!

Telefon

+386 02 480 00 15

Email

info@iv-zalozba.si

Naslov

Pivolska cesta 1, 2311 Hoče

Zaposlitev

Postanite del tima!

Zaposlitev

Telefonska dejavnost

Blestimo s svojo 40 letno tradicijo dela na internacionalnem področju, kjer uspešno nastopamo v kar 6. evropskih državah. To dokazuje tudi certifikat bonitetne odličnosti, ki nam je podelila priznana bonitetna hiša Soliditet. Zraven vsega že navedenega nas prav tako odlikuje ekonomska stabilnost, korekten odnos do partnerjev, skrb za naš tim, še posebej pa izpolnjevanje naše poklicanosti. Kot zagreto in ponosno podjetje, ki je družbeno odgovorno, nudimo le najboljše in hkrati pričakujemo le najboljše. Skupaj lahko dosežemo vrh, zato se nam pridružite - dosežimo cilje skupaj!

Opis delovnega mesta

Zavedamo se, kako pomembna je danes v svetu preventiva. Prepričani smo, da lahko s svojo dejavnostjo pripomoremo do boljših družbenih razmer. Prav s tem načelom in s srčno željo pripomoremo k večji varnosti otrok in mladine z izdajo specializiranih publikacij za znanega izdajatelja.
Da lahko dosegamo zastavljene cilje, potrebujemo uspešne in dinamične sodelavce. Sodelavce, ki imajo pred seboj jasne cilje ter hrepenijo po uspehu. sodelavce, ki podpirajo naše vizije s prav tako močnim prepričanjem.
Te bomo nenehno spodbujali, jim nudili vso pomoč in podporo do njihovih in prav tako naših skupnih ciljev, saj le skupaj lahko presežemo lastne omejitve. Iščemo vsakega, ki sprejme izziv, da postane uspešni član internacionalno uspešnega tima.

IV ZALOŽBA d.o.o. – partner Policijskega sindikata Slovenije, išče bodoče sodelavce za telefonsko dejavnost, ki so neumorni, zanesljivi, iznajdljivi, ciljno naravnani, samozavestni, verodostojni, avanturistični ter predvsem ambiciozni.

Smo vzbudili vašo pozornost?

Potem vas IV ZALOŽBA d.o.o. že čaka!

Zavedamo se, da je vsak v našem timu individualna oseba s svojimi raznolikimi lastnostmi, zavedamo pa se tudi, da smo močni le toliko, kot je naš najšibkejši člen. Zato vsakemu v timu nudimo:

  • urejeno okolje, polno pozitivne energije,
  • skrbimo za nenehni razvoj in izobraževanje vsakega v timu,
  • svoje sodelavce motiviramo k uresničevanju ciljev,
  • nudimo vse potrebne izdelke za nemoteno in učinkovito delo,
  • redne dohodke ter tedensko izplačilo.

Nudimo vam vse, kar boste potrebovali za uspešno delo, zato od vas pričakujemo:

  • samozavesten pristop, usmerjenost k uspehu in nenehna pripravljenost do izpopolnjevanja,
  • predanost skupnim ciljem ter zavzetost do vizije podjetja,
  • vztrajnost, prilagodljivost in komunikativnost,
  • sodelavce, ki se hitro vživijo v tim, ga tudi vzdržujejo, motivirajo in podpirajo,
  • sodelavce, ki imajo poznavanje dela na računalniku (orodja Microsoft Office), osnovne računalniške veščine, upravljanje s stacionarnim telefonom, in so pripravljeni z znanjem napredovati.
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com